Veckans tips: CG Axelsson, Flodafors

Hur ska vi publicera våra inspelningar? I takt med att allt fler har bredband kan vi lägga ut hela inspelningar. Vilket referensmaterial det blir om vi i framtiden kan nå hela arkivet via nätet. Men orkar/vill vi lyssna på det sättet?

Som exempel finns nu tre intervjuer med CG Axelsson utlagda. Du finner dem under Inspelningar/Band 1-50/Band 16-21.     Länk till Band 1-50

Lyssna på 5-6 timmar vill väl inte många.
Därför har du hjälp av mediaförteckningen där du kan se innehållet.

Skriv gärna en kommentar vad du tycker om det här!


Kommentarer

Veckans tips: CG Axelsson, Flodafors — 1 kommentar

  1. Hej! Mycket bra om inspelningarna blir tillgängliga så man kan sitta hemma och lyssna. Och med hjälp av innehållsförteckningen går det lätt att hitta det man är speciellt intresserad av. Jag kommer i alla fall att lyssna mer; att åka till Malmköping blir ju sällan av tyvärr./Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *